Boerderij Ondersteboven

Rust en ruimte, zover het oog reikt

Nieuws en Evenementen

2e d'Ossekoppen (trim & wandel) loop 2015

Na het succes van de 1ste d'Ossekoppenloop op 23 augustus 2014 is unaniem besloten ook in 2015 de loop- en wandeltocht te organiseren. De datum is inmiddels definitief vastgesteld op zaterdag 12 september 2015 in de SSP jaarvergadering op 26 januari 2015. Dit jaar valt de organisatie niet samen met het dorpsfeest van Ossenisse-Zeedorp. Het belooft weer een heel spektakel te worden en we hopen natuurlijk minimaal het aantal van 246 te evenaren. Het aantal bezoekers op ons boerderijterras liet een beetje te wensen over, terwijl het loop- en wandelevenement toch echt over de boerderij loopt. Dit jaar hopen we toch op nog meer gezelligheid. We rekenen op veel supporters en ook de lopers en wandelaars kunnen hier goed hun stop en/of startplaats plannen, want de boerderij is immers maar een paar kilometer verwijderd van de start en finish in het dorp.

Het inschrijfgeld is overigens voor lopers en wandelaars vastgesteld op 5 euro voor alle SSP criterium lopen (kinderen 1 euro).

Let op: Er worden ook weer Coopertests georganiseerd ter voorbereiding op 8 mei, 10 juni, 12 juli, 14 augustus en aansluitend op 9 oktober 2015 (verzamelen Schulpenhoek Zeedorp 20.30 uur).

Zie ook:

www.facebook.com/pages/D-Ossekoppen_trimloop

www.dossekoppenloop.wordpress.com

www.ossenisse-zeedorp.nl

Doorlopende activiteiten

Foto selectie